Valentijn 2019 – Ga op voetbalreis met vrienden!

Geen zin in valentijnsdag, maar wel in een voetbalreis met vrienden? Boek dan nu je voetbalreis bij Equipo voetbalreizen!

Speciaal voor jou en je vrienden hebben wij namelijk twee wedstrijden uitgelicht, die het bezoeken meer dan waard zijn! Boek vandaag nog je voetbalreis met vrienden bij Equipo voetbalreizen!

Dortmund – aanschouw die gelbe wand!

Ga op voetbalreis met vrienden naar Dortmund. Ga samen met je vrienden naar Dortmund, en beleef Duits voetbal op z’n best door een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezoeken. De club, bekend om haar fanatieke supporters die samen ‘die gelbe wand’ vormen, bestrijkt momenteel de eerste plek in de Duitse Bundesliga.

De kans is groot dat ze zich dit seizoen mogen kronen tot Deutsche Fussballmeister. Er moet dan nog wel gewonnen worden van een aantal clubs, waaronder FSV Mainz 05. Bezoek deze wedstrijd tijdens je voetbalreis met vrienden naar Dortmund!

Londen – een Londense clash!

Londen is dé voetbalhoofdstad van Europa. Ga met je vrienden op voetbalreis naar Londen en breng een bezoek aan een wedstrijd van Chelsea!

Chelsea staat momenteel op de 4e plek, met zeven punten achterstand op nummer drie Tottenham. Om dichterbij te komen moeten ze nog wel een aantal wedstrijden winnen, waaronder die tegen stadsgenoot West Ham United.

Een ware clash tussen twee grote clubs uit Londen , die het hoogtepunt kan zijn van een onvergetelijke voetbalreis met vrienden naar Londen!

Liever een andere voetbalreis maken?

Heb jij al zin gekregen in een voetbalreis met je vrienden, maar willen jullie liever eerder of later een prachtige wedstrijd bezoeken van een Europese topclub? Dat kan! Bekijk de wedstrijden per competitie en stel je complete voetbalreis gemakkelijk samen.

Boek vandaag nog je voetbalreis met vrienden bij Equipo voetbalreizen!