CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Valentijn 2019 – Geef een voetbalreis op Valentijnsdag!

Het zit er weer aan te komen, Valentijnsdag! De perfecte gelegenheid om met je geliefde een voetbalreis te maken voor valentijnsdag.

Natuurlijk wil je niet wéér met een bos rode rozen of chocola aankomen. Geef je geliefde een voetbalreis cadeau voor valentijnsdag. Equipo Voetbalreizen heeft de twee meest romantische steden voor je uitgezocht om te genieten van elkaar, de liefde en voetbal.

Boek vandaag nog je voetbalreis voor valentijnsdag bij Equipo voetbalreizen!

Parijs – Paris Saint Germain

Parijs, de stad van de liefde! Naast veel mooie bezienswaardigheden, herbergt Parijs ook talloze mooie winkelstraten en fijne restaurants. Parijs is ook de thuishaven van voetbalclub Paris Saint Germain, waar sterspelers als Neymar en Kylian Mbappe elke thuiswedstrijd het Parijse publiek trakteren op een waar spektakel!

Combineer voetbal met een geweldige tijd in deze fantastische stad en boek vandaag nog je voetbalreis voor valentijnsdag bij Equipo voetbalreizen. Je boekt vlucht, hotel & ticket voor de voordeligste prijs, en je zit gegarandeerd naast elkaar!

Milaan – Inter Milaan

Boek een voetbalreis voor valentijnsdag naar het bruisende Milaan, een stad waar je wonderbaarlijk goed kunt shoppen, kan genieten van veel bezienswaardigheden en natuurlijk de Italiaanse keuken.

Combineer een leuke tijd in Milaan met een bezoek aan onderstaande wedstrijd! Boek vandaag nog je voetbalreis voor valentijnsdag bij Equipo voetbalreizen!

Liever een andere voetbalreis maken?

Heb jij al zin gekregen in een voetbalreis voor valentijnsdag, maar willen jullie liever eerder of later een prachtige wedstrijd bezoeken van een Europese topclub? Dat kan! Bekijk de wedstrijden per competitie en stel je complete voetbalreis gemakkelijk samen.

Boek vandaag nog je voetbalreis voor valentijnsdag bij Equipo voetbalreizen!