Wat zijn nou de goedkoopste vluchten naar Londen voor jouw voetbalreis?

Londen heeft maar liefst 6 luchthavens; Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City en Southend. Maar wat is nou de goedkoopste manier om naar Londen te vliegen? Hieronder staan de 3 goedkoopste vluchten naar Londen.
vliegvelden Londen

1. Eindhoven Airport – Londen Stansted

De vlucht van Eindhoven Airport naar Londen Stansted is misschien wel de goedkoopste vlucht van Nederland naar Londen. Deze vlucht wordt aangeboden door Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair. De vlucht die Ryanair aanbiedt is een directe vlucht en duurt 1 uur en 10 minuten. Exacte prijzen kunnen we niet geven aangezien vliegmaatschappijen de prijzen van de vluchten iedere dag aanpassen.

Vanaf de Londense luchthaven Stansted kun je per trein naar het centrum van Londen afreizen. Deze trein genaamd ‘Stansted Express’ doet er ongeveer driekwartier over om van Londen Stansted naar Liverpool Street te rijden. De trein gaat om het kwartier en kost £28 voor een retour. Daarnaast is het mogelijk om vanaf het vliegveld met de bus naar het centrum van Londen af te reizen. Dit is mogelijk met de ‘National Express’, deze busmaatschappij biedt verschillende busreizen tussen het Londen Stansted en het centrum van Londen aan. Eén van de busreizen is die naar Stratford, deze tocht duurt ongeveer 50 minuten en kost £20.

2. Schiphol Amsterdam – Londen Luton

Een andere goedkope vlucht van Nederland naar Londen is die vanaf Schiphol naar Londen Luton. Deze vlucht is handig voor de mensen die in de randstad of meer in het Noorden van Nederland wonen. De vlucht wordt aangeboden door luchtvaartmaatschappijen EasyJet en Vueling. Dit is ook een directe vlucht, ook deze vlucht duurt 1 uur en 10 minuten. Verder kunnen we van deze vlucht ook geen exacte prijzen geven, de prijs is afhankelijk van de tijd van het jaar.
EasyJet
Londen Luton ligt op 55 kilometer afstand van het centrum van Londen. Vanaf Londen Luton kun je met de trein naar verschillende stations die in de buurt liggen van het centrum van Londen. Deze stations zijn Blackfriars, City Thameslink en Farringdon, de tocht naar deze stations duurt driekwartier tot een uur. De tickets van het vliegveld naar deze stations kosten ongeveer £29 (retour).

3. Schiphol Amsterdam – Londen Gatwick

De duurste vlucht van deze top 3 is die van Schiphol naar Londen Gatwick. Deze vlucht wordt ook aangeboden door de Britse luchtvaartmaatschappijen EasyJet en British Airways. De vlucht is een directe vlucht en duurt 1 uur en 20 minuten. Net als van de vluchten die hiervoor zijn besproken kunnen we van deze vlucht geen exacte prijzen geven.

Een voordeel van deze vlucht is dat de luchthaven Gatwick redelijk dicht bij het centrum van Londen ligt. De luchthaven ligt op 45 kilometer afstand van het centrum van Londen. De goedkoopste optie om naar het centrum af te reizen is met de trein van ‘Southern Railway’. De treinrit duurt slechts 35 minuten en een retour kost £20.
vliegveld Gatwick

 

Tip: Equipo Voetbalreizen zoekt altijd naar de goedkoopste vluchten voor jouw voetbalreis naar Londen!