BELANGRIJK: EQUIPO VOETBALREIZEN OVERGENOMEN DOOR P1 TRAVEL: Lees meer

Gevolgen coronavirus voor diverse internationale wedstrijden

De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus treffen ook het voetbal. In verschillende competities zijn wedstrijden uitgesteld of worden duels zonder publiek gespeeld. Dit roept vragen op die we op deze pagina proberen te beantwoorden.

Contact

Momenteel zijn wij druk bezig om al onze klanten die geraakt zijn door de maatregelen op de best mogelijke manier te helpen. In het belang van onze klanten en om dit zo vlot en gestructureerd mogelijk te laten verlopen, vragen wij om jouw begrip en medewerking in deze situatie.

Wij nemen contact op met jou. Je mag erop vertrouwen dat wij dit doen in volgorde van urgentie en geplande reisdatum. We verzoeken je dan ook vriendelijk om ons in de komende periode niet zelf te benaderen.

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt weten waar je aan toe bent en welke mogelijkheden je hebt. Wij willen benadrukken dat er met man en macht wordt gewerkt om jou die duidelijkheid te geven, de gevolgen voor iedereen te beperken en de situatie onder controle te houden. Wij werken hierin nauw samen met autoriteiten en onze airline- en hotelpartners.

Wij nemen zo spoedig mogelijk per e-mail contact op met onze klanten. Er is dus geen noodzaak om zelf contact met ons op te nemen. Wij hopen op jullie begrip en geduld in deze uitzonderlijke situatie.