CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Gevolgen coronavirus voor diverse internationale wedstrijden

De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus treffen ook het voetbal. In verschillende competities zijn wedstrijden uitgesteld of worden duels zonder publiek gespeeld. Dit roept vragen op die we op deze pagina proberen te beantwoorden.

Mijn wedstrijd is uitgesteld, wat nu?

Op dit moment liggen de grote Europese competities stil en is nog niet bekend wanneer deze weer hervat worden.
In tijden als deze zijn wij genoodzaakt om berichten van de officiële instanties af te wachten over de gevolgen voor de competities en het beleid dat wij als reisorganisatie dienen te voeren. Zodra daar meer zekerheid over is, zullen wij daarover berichten.

Contact

Momenteel zijn wij druk bezig om al onze klanten die geraakt zijn door de maatregelen op de best mogelijke manier te helpen. In het belang van onze klanten en om dit zo vlot en gestructureerd mogelijk te laten verlopen, vind je hieronder informatie en richtlijnen met betrekking tot contact opnemen. Graag vragen wij hierin om jouw begrip en medewerking.

  • Wij nemen contact op met jou. Je mag erop vertrouwen dat wij dit doen in volgorde van urgentie en geplande reisdatum. We verzoeken je dan ook vriendelijk om ons in de komende periode niet zelf te benaderen.
  • Wij houden onze website up-to-date op basis van informatie van de autoriteiten. Houd dus onze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt weten waar je aan toe bent en welke mogelijkheden je hebt. Wij willen benadrukken dat er met man en macht wordt gewerkt om jou die duidelijkheid te geven, de gevolgen voor iedereen te beperken en de situatie onder controle te houden. Wij werken hierin nauw samen met autoriteiten en onze airline- en hotelpartners.

Wij nemen zo spoedig mogelijk per e-mail contact op met onze klanten, zodra wij uitsluitsel hebben gekregen over de afwikkeling van deze situatie en het vervolg van de competitie. Er is dus geen noodzaak om zelf contact met ons op te nemen. Wij hopen op jullie begrip en geduld in deze uitzonderlijke situatie.