Met een beperkt budget op voetbalreis? Dan zijn de goedkope voetbalreizen van Equipo Voetbalreizen de oplossing voor jou! Hieronder staat een vijftal tips om geld te besparen op jouw voetbalreis:

1. Boek op tijd

Over het algemeen geldt; hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de voetbalreis wordt. Dit heeft onder andere te maken met de beschikbaarheid van de accommodaties, vliegtickets en wedstrijdtickets.

2. Kies een minder populaire club uit

Een voetbalreis naar een populaire club zoals Arsenal, Real Madrid of Manchester United is meestal duurder dan bijvoorbeeld een goedkopere voetbalreis naar een minder bezochte voetbalclub zoals AS Roma of Hertha Berlin.

3. Kies een minder populaire wedstrijd uit

De wedstrijd is eveneens van invloed op de prijs. Als een populaire voetbalclub op bezoek komt verhogen over het algemeen de clubs de prijzen van de wedstrijdtickets.

4. Plek in het stadion

Een andere manier om jouw voetbalreis goedkoper te maken is om een afweging te maken waar je in het stadion zit. De korte zijde is meestal de goedkopere optie in vergelijking tot de lange zijde en de lange zijde centraal.

5. Check de actiepagina

De voordeligste voetbalreizen worden op onze actiepagina weergegeven. Deze reizen worden voor een actieprijs aangeboden en over het algemeen inclusief cadeau.

Bovenstaande tips zijn enkele suggesties voor de voetballiefhebber met een kleiner budget. Bekijk hier de goedkope voetbalreizen van Equipo Voetbalreizen.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."