CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Ervaringen en Reviews

Eerst zien, dan pas geloven. Wij kunnen ons best doen om je te overtuigen dat wij jouw voetbalreisbureau zijn, maar wij laten de Belgische voetbalfans dat voor ons doen. Ontdek wat zij van Equipo Voetbalreizen vinden.

18.000+ voetbalfans sinds 1999

We zijn inmiddels een routinier in voetbalreizen. Sinds eind vorige eeuw helpen we Belgische voetbalfans zoals jij naar voetbalwedstrijden door heel Europa. Ondertussen zijn dat er alweer meer dan 18.000, en dat getal groeit gestaag door.

Van grote vriendengroepen en families, tot stellen en vaders met hun zoons: geen opstelling is ons te gek. Voor elke groep hebben we een voetbalreis klaarstaan.

equipo ervaringen fans

Facebook met 11.000+ likes

Ook op Facebook worden we door onze klanten beloond met mooie woorden en cijfers: een 4.7. Verder vinden 11.443 mensen onze pagina leuk. Dat maakt ons een van de grootste voetbalreisbureaus op Facebook.

Op onze Facebook-pagina delen we onder andere aanbiedingen, leuke acties en informatie met je. Heb je vragen of opmerkingen voor ons? Dan kan je via Facebook bij ons terecht. Gebruik dan de chatfunctie. Je krijgt dan vaak dezelfde dag nog antwoord van ons.

equipo ervaringen fans 2

Supporters, voor jou

Onder leiding van Bregje en Bart staat het supportteam voor je klaar. Zij zijn er om je vragen te beantwoorden, om je te helpen met boeken of om andere problemen voor je op te lossen.
We zijn bereikbaar op verschillende manieren:

  • Telefonisch +3238080927
  • Whatsapp 06-54907460
  • E-mail info@equipovoetbalreizen.be

Je kunt ons bereiken:

✔ Tijdens werkdagen, van 08:00 tot 18:00

✔ In het weekend

✔ Tijdens wedstrijddagen, waar er 24/7 een noodnummer bereikbaar is

We zijn op meerdere manieren te bereiken, waardoor je snel antwoord krijgt.

Geen hand voor de mond

Het is een hype op de voetbalvelden: je hand voor je mond houden als je aan het praten bent. Niet bij ons. Al onze gegevens zijn openbaar. Je vindt ze op deze speciale pagina, die over Equipo Voetbalreizen gaat.

Garanties en keurmerken

We hebben verschillende garanties en keurmerken verdiend. Verdiend, want die krijg je echt niet gratis. Daar moet je hard voor werken. Je moet betrouwbaar zijn, zoals Virgil van Dijk dat is bij Liverpool. Zo hebben we de SGR-Garantie, Thuiswinkel Waarborg en zijn we officieel partner van FC Barcelona.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."