BELANGRIJK: EQUIPO VOETBALREIZEN OVERGENOMEN DOOR P1 TRAVEL: Lees meer

MET ONZE ZITPLAATSGARANTIE ZIT JE BIJ ELKAAR

De voetbalwedstrijd, dat is natuurlijk de reden waarom je bij ons een voetbalreis hebt geboekt. Een reis naar een wedstrijd, samen met je vrienden, collega’s of familie, om later nog eens uitgebreid na te genieten. En ook tijdens de wedstrijd wil je naast elkaar zitten om samen te roepen bij een goal van je favoriete speler.

Daarom garandeert Equipo Voetbalreizen tot 3 personen zitplaatsen bij elkaar in het stadion. Mochten we door omstandigheden deze zitplaatsgarantie toch niet waar kunnen maken, dan vergoedt Equipo Voetbalreizen de teleurstelling! De zitplaatsgarantie vergoedt de prijs van het wedstrijdticket voor de losse plek.

Tot 3 personen gegarandeerd bij elkaar betekent dat er minimaal 3 zitplaatsen bij elkaar zijn, er zal in ieder geval niemand alleen zitten. Voor boekingen van meer dan 3 personen kan Equipo Voetbalreizen helaas niet garanderen dat de hele groep naast elkaar zit. Uiteraard doet Equipo Voetbalreizen haar best om ook dan de hele groep bij elkaar te plaatsen, in de meeste gevallen is dit geen probleem. Bij 4 of meer personen wordt de groep soms in kleinere groepen verdeeld, die dan wel weer bij elkaar zitten. Bij Equipo Voetbalreizen ontvang je in ieder geval geen losse plekken, dat staat vast!

HOE WERKT ONZE ZITPLAATSGARANTIE?

– Equipo Voetbalreizen garandeert dat je in het stadion bij je reisgenoten zit. Bij elkaar betekent dat de stoelen aan elkaar grenzen. Het kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat plaatsen vóór elkaar worden toegewezen (in de rij ervoor of erachter). Zit je niet bij elkaar in een groep tot 3 personen, dan betaalt Equipo Voetbalreizen de prijs van de losse plek terug;
– Zit je niet naast elkaar, bel dan direct het noodnummer;
– Bij terugkomst kan een e-mail gestuurd worden naar info@equipovoetbalreizen.be. Stuur een kopie van de wedstrijdkaarten met de plaatsbepaling en een korte toelichting mee;
– Equipo Voetbalreizen zal binnen 7 werkdagen de vergoeding overmaken.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."