CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

WEDSTRIJDTICKETS

De wedstrijdtickets, misschien wel het spannendste onderdeel van je voetbalreis. Betreft wedstrijdtickets zijn er een viertal vragen die door ieders hoofd spoken wanneer zij op voetbalreis gaan. Voor de duidelijkheid heeft Equipo Voetbalreizen deze vragen toegelicht.

Is het mogelijk om losse wedstrijdtickets te kopen?

Deze vragen spoken door ieders hoofd wanneer zij op voetbalreis gaan.
Om alvast antwoord te geven op de eerste vraag, Equipo Voetbalreizen verkoopt geen losse wedstrijdtickets om de kwaliteit en zekerheid van onze voetbalreizen te waarborgen. Lees hieronder de antwoorden op de andere vragen en ga met een gerust gevoel op voetbalreis.

Liggen mijn tickets wel klaar als ik aankom?

Equipo Voetbalreizen laat de wedstrijdtickets van jouw voetbalreis klaarleggen bij de receptie van je hotel. Soms kunnen de tickets als voucher worden afgehaald bij de ticketverkoop van het stadion. Deze informatie stuurt Equipo Voetbalreizen mee via de bevestigingsmail van jouw voetbalreis.

Waar in het stadion zit ik precies en hebben we kaarten met z’n allen bij elkaar?

In de boekingsbevestiging staat de locatie van de zitplaatsen van jouw wedstrijdtickets. Tijdens het boekingsproces is het mogelijk deze te upgraden. De plaatsen in het stadion worden altijd als ‘paar’ gegarandeerd, dus 2 plaatsen naast elkaar. Dankzij de zitplaatsgarantie van Equipo Voetbalreizen zit niemand alleen, ook niet als je met 3 personen reist. Voor boekingen van 4 of meer personen kan helaas niet gegarandeerd worden dat de hele groep naast elkaar zit. Uiteraard doet Equipo Voetbalreizen haar best om ook dan de hele groep bij elkaar te plaatsen, in de meeste gevallen is dit geen probleem. In sommige gevallen wordt de groep in kleinere groepen verdeeld, die dan wel weer bij elkaar zitten. Je ontvangt in ieder geval geen losse plekken, dat staat vast!

Hoe komt het dat de prijs op mijn ticket minder is dan wat ik heb betaald?

Doordat de vraag naar wedstrijdtickets veel hoger ligt dan het aanbod van wedstrijdtickets varieert de ticketprijs. In de meeste gevallen is het zo dat de prijs die op het ticket staat lager is dan de prijs die Equipo Voetbalreizen voor de tickets moet betalen. Tickets voor topwedstrijden zijn daarom ook een stuk duurder dan kaarten voor de standaard wedstrijden. Hetzelfde geldt voor de toeslagen die komen bij de upgrades van de zitplaatsen. Daarnaast brengt Equipo Voetbalreizen kosten in rekening voor de geboden dienstverlening met betrekking tot jouw voetbalreis.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."