CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

BESCHERMING WEDSTRIJDWIJZIGING

Door een wedstrijdwijziging kan het voorkomen dat je geboekte wedstrijd buiten het reisschema valt. Om deze teleurstelling te besparen, biedt Equipo Voetbalreizen Bescherming Wedstrijdwijziging.

Soms komt het voor dat de aanvangstijd van een wedstrijd naar een later tijdstip op dezelfde dag of naar een andere dag verschuift. Meestal is dit het gevolg van een toezegging voor een live-uitzending op televisie of andere verplichtingen van de clubs in nationale of Europese (beker)toernooien.

In Spanje wordt de definitieve wedstrijdtijd pas 10 dagen vóór vertrek bekend gemaakt. In alle andere gevallen zijn de wedstrijdtijden meestal twee weken vóór de speeldatum definitief.

Bij Equipo Voetbalreizen zijn de online reisschema’s zo afgestemd dat er rekening wordt gehouden met eventuele wedstrijdwijzigingen. Zo kan je de wedstrijd altijd bijwonen! Is het reisschema onverhoopt alsnog in gevaar gekomen, dan biedt Equipo Voetbalreizen Bescherming Wedstrijdwijziging.

WAT HOUDT BESCHERMING WEDSTRIJDWIJZIGING IN?

– Heb je een arrangement met vlucht geboekt, dan past Equipo Voetbalreizen de heen- of terugvlucht aan zodat je alsnog bij de wedstrijd kunt zijn. Equipo Voetbalreizen past dus niet de heen- én terugvlucht aan. Een vluchtwijziging betekent meestal verlenging van je verblijf.
– Betekent de aanpassing van reisdata een extra hotelovernachting, dan brengt Equipo Voetbalreizen deze in rekening, omdat het verblijf langer wordt.
– Bij wijziging van de reisdata kan Equipo Voetbalreizen verblijf in hetzelfde hotel niet garanderen. Uiteraard doet Equipo Voetbalreizen haar best verblijf in hetzelfde hotel te behouden. Is dat onmogelijk, dan boekt Equipo Voetbalreizen een hotel van gelijkwaardige kwaliteit.
– Door de vluchtwijziging kan het zijn dat de gewijzigde vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij is.
– Equipo Voetbalreizen bepaalt hoe het reisschema aangepast moet worden. Equipo Voetbalreizen neemt contact op en bespreekt de mogelijkheden voor aangepaste reisdata. Daarbij legt Equipo Voetbalreizen uit wanneer de kosten voor eigen rekening zijn of wanneer er voor een extra hotelovernachting moet worden bijbetaald.
– De marge tussen de geplande aankomsttijd en het begin van de wedstrijd is minimaal 2,5 uur. Deze marge zorgt voor zorgeloos reizen naar hotel en stadion.

Verandert het wedstrijdschema op plaats van de bestemming, dan kan Equipo Voetbalreizen deze bescherming niet bieden. Het arrangement is dan al (deels) gebruikt, waardoor de reisdata niet of nauwelijks kunnen worden omgeboekt. Overigens is de kans dat zo kort van tevoren het wedstrijdschema nog wordt omgegooid uitzonderlijk.
Ook bij afgelaste wedstrijden, vluchtannuleringen en -vertragingen geldt deze bescherming niet.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."