ALGEMENE VOORWAARDEN

Equipo Voetbalreizen biedt voetbalreizen aan. Dit zijn volledig verzorgde arrangementen met vlucht, hotel en wedstrijdtickets naar buitenlandse voetbalclubs in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Bij alle voetbalreizen van Equipo Voetbalreizen zijn de boekingsvoorwaarden Algemene Voorwaarden Thuiswinkel 2015 van toepassing*. * Het herroepingsrecht van artikel 6 in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel is ingevolge artikel 8 lid 3 sub a uitgesloten. Het herroepingsrecht dat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als je jouw voetbalreis hebt geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren. Mocht je na de boeking de reis onverhoopt toch willen annuleren, neem dan contact op met Equipo Voetbalreizen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. Equipo Voetbalreizen bekijkt graag de mogelijkheden. Naast de Algemene Thuiswinkel Voorwaarden hanteert Equipo Voetbalreizen boekingsvoorwaarden voor al haar voetbalreizen. Deze zijn te bekijken op Algemene Voorwaarden Equipo Voetbalreizen.

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN

Equipo Voetbalreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR. Het lidnummer van Equipo Voetbalreizen is 3628. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de je ervan verzekerd bent het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij (Equipo Voetbalreizen) door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (jouw voetbalreis) niet kan nakomen. Indien je een reis inclusief vlucht hebt geboekt en de plaats van bestemming reeds is bereikt, draagt Equipo Voetbalreizen zorg voor de terugreis. De volledige SGR-garantieregeling is te vinden op SGR. Onze Privacyverklaring vertelt meer over onze omgang met privacygegevens.

BECOMMERCE

Als lid van BeCommerce, het kwaliteitslabel voor Belgische webshops, onderschrijven wij de BeCommerce-gedragscode. Daarnaast heeft u als klant de mogelijkheid om online een klacht in te dienen bij de Europese Commissie via het ODR-platform.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."