CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Een complete reis in 3 stappen!

1Voetbalarrangement

Je kiest een wedstrijd. Alle relevante gegevens van de voetbalreis voor deze wedstrijd volgen elkaar op, je wordt door het systeem gestuurd naar de volgende serie keuzes (wedstrijdkaart, hotel, vlucht, evt. extra's).

2Reizigergegevens

Je vult de gegevens van de reizigers in en eventuele verzekeringen.
Je kunt aangeven of je een reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten.
Zorg dus dat je de informatie van alle deelnemers paraat hebt.

3Betalingsinformatie

Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en betaalt via de gekozen betaalomgeving.
Je kunt betalen via iDEAL of creditcard (Mastercard, Amex, Visa). Bij onze betaalmogelijkheden worden geen extra kosten in rekening gebracht.

UITGESLOTEN HERROEPINGSRECHT

Voor de levering van Equipo Voetbalreizen haar diensten is geen mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Het herroepingsrecht voor online aankopen is niet geldig voor reizen. Als de voetbalreis geboekt is, dan zijn de verschillende reisonderdelen op naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

WAT GEBEURT ER NA EEN BOEKING?

Meteen na betaling van een boeking (stap 3) verstuurt Equipo Voetbalreizen per e-mail een bevestiging van de boeking en betaling. In deze bevestiging staan alle gemaakte keuzes (wedstrijdkaart, vlucht, hotel en eventuele extra´s). Uiterlijk 7 dagen voor vertrek verstuurt Equipo Voetbalreizen per e-mail de reispapieren als pdf-bestand. In de reisbescheiden zitten: – Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om in te checken op de luchthaven. Het zijn e-tickets van de luchtvaartmaatschappij, dus geen vliegtickets.  Alle vluchten staan op naam van de reizigers, daarin is het paspoort of de ID-kaart leidend. Daarnaast staat de reserveringscode op het e-ticket. – Bevestiging van het hotel met een bevestigingscode en vouchers. Op vertoon van een geldig legitimatie (paspoort) kan bij het hotel worden ingecheckt en kan naar de vouchers worden gevraagd. – Bevestiging van de voetbaltickets. De voetbaltickets worden een dag vóór de wedstrijd per koerier in het hotel bezorgd. Equipo Voetbalreizen heeft hier jarenlange ervaring mee en daarmee is het een 100% veilige methode. Voor een stadiontour (optioneel) worden de vouchers bij de voetbaltickets meegeleverd. – Indien er transfers of andere extra´s zijn bijgeboekt, dan zit hier een aparte bevestiging van in de reispapieren. – Noodnummers waarop Equipo Voetbalreizen te bereiken is, voor het geval er tijdens de reis dringende vragen zijn.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."