BELANGRIJK: EQUIPO VOETBALREIZEN OVERGENOMEN DOOR P1 TRAVEL: Lees meer

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE IN EN HOOR WANNEER ER WEER WORDT GEVOETBALD

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Stel jouw voetbalreizen naar de Copa Del Rey samen en beleef het Spaanse voetbal

Spanje biedt met voetbalreizen naar de Copa del Rey meer dan aantrekkelijk voetbal! Topclubs spelen in de Copa del Rey voor de eer, subtoppers om de aansluiting bij de top te houden of aan de top terug te keren. Dus alle wedstrijden zijn voor het echt.

De Spaanse topclubs in deze competitie nemen ook deel aan Europees voetbal via de UEFA Champions League of de UEFA Europa League. Real Madrid en Athletic Bilbao hebben ‘de cup van de koning’ al vaak gewonnen. Topclub FC Barcelona haalde de finale vaker dan elke andere club en won in april 2018 de cup voor de 30ste keer.

Het stadion waarin de finale van de competitie wordt uitgevochten, wordt 2 maanden van tevoren gekozen. Voetbalreizen naar Spaanse topclubs in de Copa del Rey zijn een spektakel om nooit te vergeten!