Helaas, de wedstrijd die je zoekt kan niet worden gevonden

Jouw zoekopdracht: | Hamburger SV

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Hamburger SV samen en beleef een wedstrijd in het Volksparkstadion

Beleef de strijd om de Bundesliga met een voetbalreis naar Hamburger SV. Geniet van topvoetbal bij de club met een opvallend oranje-accent. Ervaar de trots rond de club die gewend is aan succes.

Sinds de start van de Duitse profcompetitie in 1963 was Hamburger SV een vaste waarde. Daarom wordt de club van de Rothosen ook wel Bundesliga-dinosaurus genoemd. In 1979, 1982 en 1983 won HSV de titel in de Duitse eredivisie.

Hamburger SV mag tot de oudste clubs van Duitsland worden gerekend. De geschiedenis gaat terug tot 1887, toen SC Germania werd opgericht. De tweede voorganger was Hamburger FC 1888 dat op 1 juni 1888 werd opgericht.

Boek je voetbalreis naar Hamburger SV voor een onvergetelijke ervaring!

op voetbalreis naar De stad Hamburg

Beleef de bruisende metropool Hamburg met een voetbalreis naar Hamburger SV. Hamburg een reputatie van zeelieden en het amusement dat daarbij past. Het is nog altijd goed feesten in de wijk Sankt Pauli, de buurt waar de Beatles met bloed, zweet en tranen hun doorbraak forceerden.

De hippe kant van Hamburg tref je in het bruisende HafenCity. Ook Ottensen en Altona bieden volop gelegenheden om in uit te gaan. Ideaal aan het stappen in Hamburg is dat er geen vastgestelde sluitingstijden zijn. De meeste bars en discotheken sluiten pas vroeg in de ochtend. Geweldig als je maximaal wilt genieten van je voetbalreis naar Hamburger SV.

op voetbalreis naar De Imtech Arena

Beleef de strijd om de Bundesliga met een voetbalreis naar de moderne Imtech Arena in Hamburg. Het imposante stadion werd gebouwd op de locatie van het befaamde Volksparkstadion.

Van 2000 tot 2007 werd het nieuwe stadion AOL Arena genoemd. Sinds 2010 is de naam Imtech Arena. Vanwege de naams-veranderingen wordt het stadion van Hamburger SV ook wel Hamburg Arena genoemd. Tijdens competitie biedt het stadion plaats aan 57.000 liefhebbers. Voor internationale wedstrijden is de capaciteit beperkt tot 51.000 supporters, omdat de staanplaatsen dan worden vervangen door zitplaatsen.

Beleef het succes van Hamburger SV met een voetbalreis naar de Imtech Arena.