Helaas, de wedstrijd die je zoekt kan niet worden gevonden

Jouw zoekopdracht: | Galatasaray SK

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Galatasaray SK samen en beleef een wedstrijd in het Türk Telekom Stadyumu

Beleef de Turkse passie in een voetbalreis naar Galatasaray SK. Ervaar waarom de locatie van het stadion leeuwentempel wordt genoemd. Zie hoe voetbal leeft in de Turkse wereldstad Istanbul. Niet alleen in Turkije is Galatasaray de populairste club, maar ook zeker in het buitenland. Helemaal na de grootse aankoop van Wesley Sneijder. De grootste prestatie van Galatasaray was het winnen van de UEFA Cup en UEFA Super Cup in het seizoen 2000-2001. De wedstrijden tegen aartsrivaal Fenerbahçe staan bekend als een van de grootste derby’s ter wereld. Dat is meer dan een clash tussen twee teams uit dezelfde regio. Er staan ook twee culturen tegenover elkaar.

Turks voetbal is een belevenis op zich, boek je voetbalreis naar Galatasaray!

Onze voetbalfans belonen ons met een 4.3 van de 5!

Op voetbalreis naar De stad Istanbul

Geniet van het bruisende leven van een unieke metropool met een voetbalreis naar Istanbul. Beleef de wereldstad met maar liefst 14 miljoen inwoners. Geniet van de diversiteit van de stad die zich uitstrekt over twee continenten. De stad is een aaneenschakeling van unieke bezienswaardigheden.

De mogelijkheden voor shoppers strekken zich uit van spotgoedkope straatverkoop en markten tot sfeervolle winkelstraten, een unieke Grote Bazaar en enorme outletcentra. Op ieder moment van de dag kunt je er heerlijk eten. Behalve de onvermijdelijke kebab- en dönerzaken zijn er ook ontelbaar veel Lokanta met lokale specialiteiten. Proef heerlijk gebak en banket bij de vele pastahanes. Regelrechte aanraders zijn de visrestaurants die elkaar beconcurreren in de smalle gezellige straatjes en op de bruggen over de Bosporus.

Het stadsbeeld in het oude gedeelte wordt bepaald door het Topkapi Paleis, de Aya Sofia en de Blauwe Moskee, terwijl op het nieuwere gedeelte Taksim recente geschiedenis is geschreven. Het Topkapi Paleis met de haremvertrekken van de Sultan zijn absoluut een bezoekje waard. Breng verder ook eens een bezoek aan een origineel koffiehuis of boek een boottocht over de schitterende Bosporus: op de oevers staan talloze prachtige houten watervilla’s.

Op voetbalreis naar de Türk Telekom Arena

Ervaar hoe voetbal leeft op een locatie met een Nederlands accent in een voetbalreis naar het gloednieuwe Türk Telekom Arena. Bij het ontwerp is met een schuin oog gekeken naar de Amsterdam ArenA van Ajax en de Veltins Arena van Schalke 04. De openingswedstrijd was een vriendschappelijk treffen tussen Galatasaray en AFC Ajax. Het ontwerp voldoet aan alle eisen die de UEFA voor 2016 stelt aan stadions.  De Türk Telekom Arena, oftewel de ”Leeuwentempel”, heeft een capaciteit van 52.652 toeschouwers.

Beleef de Turkse passie en strijd in de Türk Telekom Arena en boek je voetbalreis naar Galatasaray.

 

Tickets & Voetbalreizen Galatasaray

In het bezit van Paris Galatasaray tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Super Lig! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de Galatasaray tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Istanbul te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar Galatasaray!

Voetbalreizen_Galatasaray Galatasaray SK
Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."