CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

No matches found

You searched for: | Fenerbahçe SK

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Fenerbahçe SK samen en beleef een wedstrijd in het Şükrü Saracoğlu Stadium

Geniet van Turks topvoetbal met een voetbalreis naar fenerbahçe. Ervaar de passie rond de populaire club uit Istanbul. De populariteit van de voetbalclub laat zich niet vergelijken. Nationaal won Fenerbahçe de meeste officiële prijzen. Internationaal brak de club de ban door als eerste Turkse voetbalclub een internationale prijs te winnen. De rivaliteit met Galatasaray is enorm. De wedstrijden tegen de stadsgenoten staan bekend als een van de grootste derby’s ter wereld.

Kortom; de belevenis van een Turkse voetbalwedstrijd in combinatie met de stad Istanbul is een ware ervaring in een heel andere wereld! Een voetbalreis naar Fenerbahçe en Istanbul is onvergetelijk!

Onze voetbalfans belonen ons met een 4.3 van de 5!

Op voetbalreis naar De stad Istanbul

Geniet van het bruisende leven van een unieke metropool met een voetbalreis naar Istanbul. Beleef de wereldstad met maar liefst 14 miljoen inwoners. Geniet van de diversiteit van de stad die zich uitstrekt over twee continenten.

De stad is een aaneenschakeling van unieke bezienswaardigheden. De mogelijkheden voor shoppers strekken zich uit van spotgoedkope straatverkoop en markten tot sfeervolle winkelstraten, een unieke Grote Bazaar en enorme outletcentra. Op ieder moment van de dag kunt je er heerlijk eten. Behalve de onvermijdelijke kebab- en dönerzaken zijn er ook ontelbaar veel Lokanta met lokale specialiteiten. Proef heerlijk gebak en banket bij de vele pastahanes. Regelrechte aanraders zijn de visrestaurants die elkaar beconcurreren in de smalle gezellige straatjes en op de bruggen over de Bosporus.

Het stadsbeeld in het oude gedeelte wordt bepaald door het Topkapi Paleis, de Aya Sofia en de Blauwe Moskee, terwijl op het nieuwere gedeelte Taksim recente geschiedenis is geschreven. Het Topkapi Paleis met de haremvertrekken van de Sultan zijn absoluut een bezoekje waard. Breng verder ook eens een bezoek aan een origineel koffiehuis of boek een boottocht over de schitterende Bosporus: op de oevers staan talloze prachtige houten watervilla’s.

Op voetbalreis naar het Sükrü Saracoglu stadion

Ervaar de passie voor het Fenerbahçe met een voetbalreis naar het Sükrü Saravoglu stadion Het twee na grootste voetbalstadion van Turkije. Na een verbouwing in 2005 biedt het stadion nu plaats aan 55.000 voetballiefhebbers en ligt aan de Aziatische kant van de geweldige stad Istanbul.

Zie hoe van Persie op het veld staat en boek je voetbalreis naar het Sükrü Saracoglu stadion van Fenerbahçe in Istanbul

 

Tickets & Voetbalreizen Fenerbache

In het bezit van Paris Fenerbache tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Super Lig! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de Fenerbache tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Istanbul te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar Fenerbache!

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."