CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

No matches found

You searched for: | Everton FC

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Everton FC samen en beleef een wedstrijd in het Goodison Park

Kom naar de legendarische club in Liverpool. Beleef de Premier League bij de club waar onder meer Johnny Heitinga, Andy van der Meyde, Sander Westerveld, Royston Drenthe, Wayne Rooney en Gary Lineker hun sporen verdienden. Ervaar de passie aan de Mersey met een voetbalreis naar Everton in Liverpool. Negen keer behaalde de club in het blauw-wit het landskampioenschap en eenmaal behaalde zij de Europacup 2.

Everton is de blauwe helft van de stad Liverpool en één van de toppers van het Engelse voetbal. Beleef Engels topvoetbal met een voetbalreis naar Everton

Op voetbalreis naar De stad Liverpool

Bezoek de oorsprong van de popmuziek met een voetbalreis naar Liverpool. Behalve een mekka voor voetbalsupporters is Liverpool ook de stad waar de Beatles ontstonden. Zo combineer je een bezoek aan de FC met een bezoek aan de bar waar John, Paul, George en Ringo ooit begonnen. Het uitgaansleven bruist er nog altijd. Niet voor niets werd Liverpool in 2008 aangewezen als culturele hoofdstad van Europa.

Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Liverpool is the Anglican Cathedral, de grootste kathedraal van Groot-Brittannië. Door de unieke ligging geeft de toren een fantastisch uitzicht op de stad.

Beleef de legende van Liverpool met een voetbalreis naar Everton!

Op voetbalreis naar stadion Goodison Park 

Maak een voetbalreis naar de moeder aller stadions: Goodison Park. Het was het eerste grote voetbalstadion in Engeland. Goodison Park biedt plaats aan 41.000 liefhebbers. Naast de thuis-wedstrijden van Everton is er eenmaal een finale van de FA cup en een aantal interlands gespeeld. In het WK-toernooi van 1966 was het onder meer de arena voor de halve finales.

Een bezoek aan deze schitterende voetbaltempel, Goodison Park, is een voetbalreis naar Everton meer dan waard!

 

Tickets & Voetbalreizen Everton

In het bezit van Everton tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Premier League! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de Everton tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Liverpool te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar Everton!

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."