CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

No matches found

You searched for: | Beşiktaş JK

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Beşiktaş JK samen en beleef een wedstrijd in het Vodafone Park

Beleef de legende van de Zwarte Adelaars met een voetbalreis naar Besiktas. Kom kijken naar de club die ooit in het geheim ondergronds begon. Zie hoe Besiktas sinds 1959 onafgebroken in de hoogste divisie speelt. De derby’s tegen Fenerbahce en Galatasaray zijn geweldig om mee te maken!

De belevenis van een voetbalreis naar Besiktas in combinatie met een bezoek aan de stad Istanbul is geweldig om mee te maken!

Op voetbalreis naar De stad Istanbul

Geniet van het bruisende leven van een unieke metropool met een voetbalreis naar Istanbul. Beleef de wereldstad met maar liefst 14 miljoen inwoners. Geniet van de diversiteit van de stad die zich uitstrekt over twee continenten. De stad is een aaneenschakeling van unieke bezienswaardigheden. De mogelijkheden voor shoppers strekken zich uit van spotgoedkope straatverkoop en markten tot sfeervolle winkelstraten, een unieke Grote Bazaar en enorme outletcentra. Op ieder moment van de dag kunt je er heerlijk eten. Behalve de onvermijdelijke kebab- en dönerzaken zijn er ook ontelbaar veel Lokanta met lokale specialiteiten. Proef heerlijk gebak en banket bij de vele pastahanes. Regelrechte aanraders zijn de visrestaurants die elkaar beconcurreren in de smalle gezellige straatjes en op de bruggen over de Bosporus.

Het stadsbeeld in het oude gedeelte wordt bepaald door het Topkapi Paleis, de Aya Sofia en de Blauwe Moskee, terwijl op het nieuwere gedeelte Taksim recente geschiedenis is geschreven. Het Topkapi Paleis met de haremvertrekken van de Sultan zijn absoluut een bezoekje waard. Breng verder ook eens een bezoek aan een origineel koffiehuis of boek een boottocht over de schitterende Bosporus: op de oevers staan talloze prachtige houten watervilla’s.

Op voetbalreis naar stadion JK Inonu

Beleef de unieke cultuur van Besiktas met een voetbalreis naar het Bisktas JK Inonu Stadion. Beleef met 32.000 andere voetballiefhebbers voetbal van de Turkse top, midden in Istanbul. Het JK Inonu Stadionbestaat al sinds 1947.

Beleef de legende van Besiktas in het JK Inonu Stadion, boek jevoetbalreis voor een geweldig sfeer ervaring in Istanbul.