CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

No matches found

You searched for: | AS Monaco

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar AS Monaco samen en beleef een wedstrijd in Stade Louis II

Beleef vorstelijk voetbal met een voetbalreis naar AS Monaco. Hoewel feitelijk gevestigd in het buitenland, speelt de club mee in de Franse Ligue 1. Zo ontmoet AS Monaco niet alleen tegenstanders van formaat, maar is ook de deelname aan internationale toernooien geregeld.

Met vijf landstitels is AS Monaco een van de succesvolste clubs van Frankrijk. De club speelde ook geregeld mee in Europa met finaleplaatsen in de UEFA Cup in 1992 en de UEFA Champions League 2004. Een van de meest succesvolste periodes beleefde AS Monaco met de trainers Lucien Leduc en Arsène Wenger in de jaren tachtig. In die periode waren Les Rouge et Blanc toonaangevend in Europa.

Sinds in 2011 tweederde van de club werd verkocht aan een investeringsmaatschappij van de Russische miljardair Dmitry Rybolovlevco, is AS Monaco weer terug aan de top.

Op voetbalreis De stad Monaco

Beleef het tot de verbeelding sprekende prinsdom ter wereld met een voetbalreis naar Monaco. Het kleine stadstaatje ten zuiden van Frankrijk ademt glitter en glamour. Nergens wonen zoveel multimiljonairs per vierkante kilometer. Monaco bestrijkt slechts 2,02 vierkante kilometer en telt pakweg 36.000 inwoners. Dat maakt het al de meest dichtstbevolkte onafhankelijke staat ter wereld.

De rijken der aarden komen af op het aantrekkelijke belastingklimaat. De staat wordt voor een belangrijk deel gefinancierd uit de opbrengsten van het casino. Monaco is jaarlijks het toneel voor tot de verbeelding sprekende evenementen zoals de Formule 1 Grand Prix, autorally’s, het televisiefestival van Monaco en een internationale vuurwerk competitie.

Op voetbalreis naar Stade Louis II

Maak een onvergetelijke voetbalreis naar het Stade Louis II. De thuisbasis van AS Monaco werd officieel geopend in januari 1985. In de periode 1998 tot en met 2012 werd in dit stadion om de Europese Supercup gespeeld. Ook wordt hier het jaarlijkse atletiekevenement Herculis gehouden. In de buik van het stadion is een zwembad, een sporthal en verschillende boetieks gevestigd. De uitvoering met pilaren is een architectonisch hoogstandje.

Boek je voetbalreis naar Stadion Stade Louis II en zorg dat jij tussen de 18.500 toeschouwers zit!

 

Tickets & Voetbalreizen AS Monaco

In het bezit van AS Monaco tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Super Lig! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de AS Monaco tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Monaco te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar AS Monaco!

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."