De voetbalcompetities in heel Europa liggen stil, de trainingen bij de meeste clubs zijn stopgezet en de wc-rol-challenge is over zijn hoogtepunt heen. Hoe brengen de topvoetballers nu hun tijd door? Wij maakten een rondje op social media.

Gini mist Virgil

Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk missen de onderlinge duels op de training. Het trainingscomplex van Liverpool zit dicht en alle spelers hebben een individueel schema meegekregen voor thuis. Daarom plaatste Wijnaldum deze throwback op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Really missing these training sessions with Big Virg 😅💪🏾How would you do against him? #Throwback

Een bericht gedeeld door Gini Wijnaldum (@gwijnaldum) op

Ronaldo besteedt tijd aan gezin

Cristiano Ronaldo blijft in zijn huis natuurlijk aan zijn fitheid werken, maar zonder voetbal blijft er ook meer tijd over voor het gezinsleven. De aanvaller van Juventus kijkt erg gelukkig op deze foto met drie van zijn vier kinderen.

Zoontjes Messi zijn ook voetbalgek

Lionel Messi trad deze week naar buiten met een verklaring dat de spelers van FC Barcelona wél vrijwillig een deel van hun salaris in wilden leveren, in tegenstelling tot eerdere berichten. Thuis vindt de Argentijnse rust bij zijn drie zoontjes, Thiago, Mateo en Ciro, die aan het dekbedovertrek te zien net zo voetbalgek als hun vader.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#QuedateEnCasa 🏠 #StayAtHome

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

Pogba laat skills zien

Paul Pogba blijft ook thuis met de bal bezig. De middenvelder van Manchester United heeft een indoor hal om in te voetballen, met een afbeelding van zichzelf op de muur, waar hij trucjes laat zien. Hij daagt Zlatan Ibrahimovic uit om hetzelfde te doen.

Zlatan accepteert uitdaging

Zlatan gaat natuurlijk geen uitdaging uit de weg. De 38-jarige Zweed laat zien dat hij nog altijd erg lenig is en de bal volledig onder controle heeft.

Bale oefent andere sport

Gareth Bale grijpt de kans om een andere sport te oefenen. Inmiddels heeft hij al drie video’s geüpload waarin hij aan het golven is. Zou deze hole-in-one in zijn huis bij de eerste poging zijn opgenomen?

Milner is de grappigste thuis

Tot slot willen we jullie deze grappige video van James Milner ook niet onthouden. Ondanks dat je geen bezoek mag ontvangen, verzamelde Milner zijn favoriete voetballers om zich heen. Onder anderen Gini Wijnaldum en Thierry Henry kwamen gezellig langs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Had plenty of time to think about this… here’s my #isolationXI – let me know who would make your squad… #dadjokeseverywhere

Een bericht gedeeld door James Milner (@jamesmilnerofficial) op

Als de bal weer rolt, kun je via Equipo Voetbalreizen al deze topvoetballers aan het werk zien. Houd onze website in de gaten voor het aanbod van de beste voetbalreizen.