4 voetbalreizen met aanbiedingen

Equipo Voetbalreizen heeft iedere maand verschillende aanbiedingen voor voetbalreizen. Deze maand gaan wij echt helemaal los: tot en met 28 februari kun je maar liefst 20 voetbalreizen boeken tegen €50 korting in het kader van de Superdeal Weken. Om keuzestress te voorkomen, hebben wij 4 prachtige voetbalreizen uitgelicht die tot en met aanstaande woensdag in de aanbieding zijn.

Claim de aanbiedingen op deze voetbalreizen tot en met woensdag 21 februari

Voetbalreis 1: Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen – Zaterdag 21 april

Gelbe Wand

Op zaterdag 21 april neemt Borussia Dortmund het op tegen Bayer Leverkusen. Die Borussen zijn bezig aan een gek seizoen. Onder leiding van de Nederlander Peter Bosz stond men tijdens het begin van het seizoen 1e, totdat het hele kaartenhuis instortte en de 8e plaats werd ingenomen. Met Peter Stöger aan het hoofd strijdt Dortmund weer mee om de plaatsen achter Bayern. Met Bayer Leverkusen treft het een directe concurrent: spanning verzekerd voor een mooie prijs!

Actuele prijs: €269 per persoon

Voetbalreis 2: FC Barcelona – Athletic Bilbao – Zaterdag 17 maart

Barcelona - Athletic Bilbao

Dat FC Barcelona een goed seizoen ging draaien, hadden we al een beetje verwacht. Maar, met een voorsprong van 17 punten op Real Madrid, mag Barça zich al bijna kampioen noemen en dat hadden we nooit durven voorspellen. Barcelona moet op zaterdag 17 maart alleen wel even voor eigen fans afrekenen met Athletic Bilbao. Dat op haar beurt weer een teleurstellend seizoen en momenteel slechts 13e staat in de Primera División.

Actuele prijs: €309 per persoon

Voetbalreis 3: Liverpool – Watford – Zaterdag 17 maart

Mo Salah

Tjah, we kunnen niet anders dan Mo Salah toch wel de man van het seizoen 2017/2018 noemen. Hij scoorde in alle competities al 30 keer; de laatste Liverpool speler die dat voor elkaar kreeg was Luis Suárez. Mede door deze uitzonderlijke prestatie, staat Liverpool op dit moment op een keurige 3e plaats en dat is zeker weleens anders geweest. Op zaterdag 17 maart is Watford de tegenstander en alles wijst erop dat Salah ook deze wedstrijd weer gaat vlammen. Ben jij erbij?

Actuele prijs: €339 per persoon

Voetbalreis 4: Tottenham Hotspur – Manchester City – Zaterdag 14 april

Spurs - City

Last but not least, een echte topper in de Premier League. Op zaterdag 14 april ontvangt Tottenham Hotspur lijstaanvoerder Manchester City. De huidige stand verraadt dat de kans aanwezig is dat The Citizens op Wembley kampioen kunnen worden. Maar goed, voor het zo ver is moet City eerst nog winnen van de Spurs en dat is geen gemakkelijke opgave. Wil jij live zien wie deze kraker wint?

Actuele prijs: €339 per persoon

Gebruik kortingscode SUPERDEAL50 tijdens het samenstellen van deze voetbalreizen. Liever een andere voetbalreis maken? Check onze actiepagina voor de huidige voetbalreizen aanbiedingen.