Het proosten op het nieuwe jaar is alweer een maandje geleden, toch zijn er nog veel mensen bezig met goede voornemens. Heb jij al goede voornemens voor 2016?

Hier de goede voornemens van drie bekende coaches.

Louis van Gaal: Met Manchester United koploper worden van de Premier League. Na het jaar 2016 te zijn begonnen met een gelijkspel tegen Stoke City moeten de ‘Rode Duivels’ volgens Van Gaal streven naar verbetering om kampioen te kunnen worden.

Zinedine Zidane: De komende tijd er alles aan doen om zichzelf en Real Madrid van de beste kant te laten zien. De eerste wedstrijd van Zidane heeft goed uitgepakt, er werd maar liefst met 5-0 gewonnen van Deportivo la Coruna.

Guus Hiddink: Chelsea terugbrengen naar de positie waar de club thuis hoort. Op dit moment staat het ergens onderaan in de Premier League, Hiddink zal er alles aan doen om hier verandering in te brengen.

Natuurlijk is het erg mooi als deze voornemens van de coaches allemaal uitkomen. Laten we in ieder geval hopen op nog een paar mooie wedstrijden. Dat alle supporters, spelers en coaches straks met een tevreden blik terugkijken op het voetbalseizoen 2015-2016!