5 tips om er toch een onvergetelijke valentijnsdag van te maken

Ja heren, de meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur: valentijnsdag. Dit betekent weer lekker creatief zijn om jouw geliefde een mooi cadeau te geven. Vast en zeker niet jouw hobby, dat snappen we helemaal! Om toch de bal niet mis te slaan, helpen wij je bij Equipo Voetbalreizen graag een beetje op weg.

Lees onze 5 tips voor een onvergetelijke valentijnsdag!

1. Uit eten gaan bij de plaatselijke sportsbar

Sportsbar

Handig: quality time met jouw lover en toch die spannende wedstrijd bekijken van jouw favoriete Europese voetbalclub.

2. Trouwen in het stadion van jouw club

Trouwen op Anfield

Okee, deze is wel echt voor de mensen met een hele goede relatie. Vraag je vriendin op valentijndsdag ten huwelijk en trouw in het stadion van jouw club, bijvoorbeeld het Anfield van Liverpool.

3. Een hotelovernachting voor 2

Holiday Inn Norwich

Een stad verkennen en lekker shoppen, is natuurlijk wat de dames het liefste doen. Kies je hotel en stad goed uit want misschien heb je dan wel net zo’n mooi uitzicht als in het Holiday Inn bij het stadion van Norwich City.

4. Laat haar op zondag wat leuks doen met vriendinnen

Spa en Wellness

Regel bijvoorbeeld voor haar op zondag een dagje spa en wellness met vriendinnen. Dan kan jij op de zetel onbezorgd naar die spannende kraker in Engeland kijken.

5. Een romantisch weekendje Parijs

Eiffeltoren selfie

Een selfie bij de Eiffeltoren, wandelen langs de Seine en…. een wedstrijd van Paris Saint-Germain. Een weekendje Parijs heeft het allemaal!

Wist je dat wij van 1 tot en met 14 februari een valentijnsactie hebben? Stuur jouw verhaal of gedicht over jouw geliefde op en wie weet zit jij binnenkort in Parijs!