4 last minute voetbalreizen in de herfstvakantie

Wij bieden verschillende mooie voetbalreizen aan in de herfstvakantie. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een lijstje gemaakt met vier last minute reizen die jij in de zeker moet maken. Heerlijk toch, nog lekker even weg in de herfst! Gewoon om de regen, kou en wind te omzeilen en een trip te maken naar een warme Zuid-Europese stad.

1. Real Madrid – Eibar SD (21 oktober 2017) – Vanaf €379
Een voetbalreis maken naar Real Madrid – Eibar SD in de herfstvakantie, klinkt goed he? Er zijn eigenlijk meerdere redenen om in de herfst een voetbalreis te maken naar Real Madrid. Om te beginnen heeft Real Madrid natuurlijk een geweldig team: spelers als Bale, Benzema en Cristiano Ronaldo schitteren wekelijks voor Los Blancos. Het stadion van Real Madrid, het Santiago Bernabéu, is reusachtig (capaciteit van 81,044 plaatsen) en heb jij vast en zeker ook op jouw bucketlist staan. Daarnaast heeft de stad Madrid schitterende highlights zoals het Plaza Mayor, en oktober is, vanwege de warme zomers, een ideale maand om een citytrip te maken naar Madrid. Tot slot heeft de tegenstander, Eibar SD, maar één missie: de schade tegen Real Madrid beperken en hopen op een wonder. Met deze voetbalreis ben jij dus bijna verzekerd van mooie goals, hoogstandjes en, wie weet, een goal van Cristiano Ronaldo!

2. FC Barcelona – Málaga CF (21 oktober 2017) – Vanaf €289
Een andere mooie voetbaltrip die jij kan maken, is de voetbalreis FC Barcelona – Málaga CF. Waar FC Barcelona het seizoen goed is begonnen met een voorsprong op rivaal Real Madrid, daar is de tegenstander Málaga het seizoen waardeloos begonnen met vijf nederlagen. Gezien de huidige stand in de Primera División, is het dus logisch om te verwachten dat het aanvalskoppel Messi en Suarez deze wedstrijd weer gaan schitteren. En zeg nu eerlijk, live een goal van Messi zien is toch iets wat jij meegemaakt moet hebben! Een andere reden om deze voetbalreis FC Barcelona – Malaga CF te maken, is de stad Barcelona. In oktober is het er nog 24 graden waardoor de kans bestaat dat je, na een dag struinen over de Ramblas, nog lekker aan het strand kan relaxen met een tafel vol tapas.

3. Tottenham Hotspur – Liverpool (22 oktober 2017) – Vanaf €329
Okee, Londen is qua temperatuur natuurlijk geen Barcelona of Madrid, maar het affiche van de voetbalreis Tottenham Hotspur – Liverpool verraad al dat dit een heerlijke voetbalwedstrijd kan gaan worden. Vorig seizoen was Liverpool, ondanks de mooie 2de plek van Tottenham in de Premier League, twee keer de baas. The Reds wonnen twee keer van de Spurs en dat zit coach Mauricio Pochettino ongetwijfeld nog steeds dwars. Ondanks dat de temperatuur in Londen niet om over naar huis te schrijven is, zijn er wel meerdere redenen om een voetbalreis naar Londen te maken. Londen is het voetbalwalhalla voor elke voetbalfan. De stad huisvest 14 voetbalclubs verdeeld over meerdere divisies. Deze voetbalwedstrijd is dus gemakkelijk te combineren met een stadionbezoek bij Arsenal of Chelsea. Redenen genoeg dus om een voetbalreis Tottenham Hotspur – Liverpool te boeken.

4. Chelsea – Watford (23 oktober 2017) – Vanaf €309
Een voetbalreis Chelsea – Watford is een kans om een stadsderby bij te wonen. Beide clubs zijn namelijk afkomstig uit de stad Londen, waardoor deze wedstrijd dus zeker belangrijks is voor Chelsea. Elke Londense club wil namelijk winnen van de ander om zichzelf zo in ieder geval te kronen tot beste Londense voetbalclub. Gezien de prestaties van beide clubs in de Premier League, ligt een overwinning van de landskampioen zeker in de lijn der verwachtingen. Maar de Engelse competitie is ijzersterk en iedereen kan van iedereen winnen. Voor een mooie prijs ben jij dus verzekerd van een voetbalreis Chelsea – Watford!

TIP: Met de actiecode ACTIE50 ontvang je €50 korting op alle genoemde voetbalreizen. Bekijk onze actiepagina voor meer informatie.