3 goedkope Champions League-voetbalreizen die jij echt moet maken

Donderdag 24 augustus 18.00 uur stond met een rode cirkel in jouw agenda omcirkeld: de loting van de Champions League! Bord op schoot met de tv aan op Eurosport. Het resultaat: een mooie loting. Direct na de loting kreeg je het gevoel: zo’n Champions League wedstrijd wil ik ook weleens bijwonen. Even een kijkje in de financiële huishouding en naar de kosten. Shoot, die spaarrekening had jij toch teveel geplunderd. Wat nu? Bij Equipo Voetbalreizen hebben wij de oplossing: goedkope Champions League-voetbalreizen die passen binnen jouw budget. Zo kan jij toch nog de Champions League hymne live horen in het stadion van jouw favoriete Europese club!

1. Voetbalreis FC Barcelona – Olympiakos – Woensdag 18 oktober 2017 (€249*)
Een Champions League-avond in Camp Nou meemaken staat vast en zeker op jouw bucketlist. Bij FC Barcelona hebben deze avonden een magisch karakter met schitterende choreo’s door heel het stadion. Deze avond moet op papier eenvoudig worden voor Barça. De Griekse kampioen Olympiakos wist zich via de play-offs te plaatsen ten koste van de Kroatische kampioen Rijeka. De Grieken zijn weliswaar steevast deelnemer aan de Champions League maar tegen het voetbalgeweld van Barcelona kan vaak geen club op.

Stel jouw voetbalreis naar FC Barcelona – Olympiakos samen.

2. Voetbalreis Liverpool – NK Maribor – Dinsdag 1 november 2017 (€269*)
Liverpool en NK Maribor spelen samen met Spartak Moskou en Sevilla in groep H. Liverpool is de belangrijkste kandidaat voor de 1e plek in de groep. Om de groepswinst te pakken moet er wel eerst afgerekend worden met het Sloveense NK Maribor. Maribor is de grootste club in Slovenië maar in de Champions League één van de kleintjes. Verwachting is daarom dat Liverpool haar publiek een mooie Champions League-avond wil geven met veel goals. Veel goals, de Champions League hymne op Anfield en het schitterende ‘’You’ll never walk alone’’: ze zijn allemaal aanwezig tijdens deze voetbalreis!

Stel jouw voetbalreis naar Liverpool – NK Maribor samen.

3. Voetbalreis Tottenham Hotspur – APOEL Nicosia – Woensdag 6 december 2017 (€169*)
Dit jaar speelt Tottenham Hotspur alle thuiswedstrijden op Wembley. Dit betekent ook dat de Champions League weer terug is in dit waanzinnige stadion. Deze wedstrijd is de laatste wedstrijd in groep H voor beide clubs en een must-win om Europees te overwinteren. Op voorhand zijn de belangen dus duidelijk voor de Spurs. APOEL Nicosia daarentegen had totaal geen geluk met de loting en moet stunten wil het überhaupt een kans maken in deze poule. Voor een hele mooie prijs kan jij aanwezig zijn bij deze wedstrijd en wie weet maak jij wel een historische avond mee in Londen!

Stel hier jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur – APOEL Nicosia samen.

Check ons complete programma voor alle andere Champions League voetbalreizen.

*Prijzen op maandag 9 oktober 2017. Wij laden realtime prijzen van vluchten en hotels in. Airlines passen hun prijzen aan naarmate de wedstrijddatum meer in zicht komt. Vandaar dat de actuele prijs hoger of lager kan liggen.