Barcelona voetbalpakketten

FC Barcelona is het voetbalteam wat je gezien moet hebben. Volgens vele voetbalsupporters is dit de crème de la crème van de sport.  Het snelle ‘tiki taka’ spel van de Catalanen is wereldberoemd. Met spelers zoals Neymar, Suarez en Lionel Messi is dit een waar genot om te aanschouwen. Er zijn verschillende voetbalpakketten naar Barcelona beschikbaar. Deze kun je zelf volledig samenstellen om de voetbalreis compleet te maken.

Zodoende kun je bijvoorbeeld in je voetbalpakket kiezen voor een hotel dichtbij de Ramblas. Hier kun je uitgebreid winkelen in de winkelstraat die ruim een kilometer lang is. Of kies je liever voor een hotel dichtbij het strand van Barcelona? Het strand van Barcelona is met slechts een paar stappen uit het centrum te bereiken en is ruim vijf kilometer lang. Of toch liever een hotel dat gelegen is in de buurt van de Sagrada Familia? Het meesterwerk van Gaudi van ruim €870,- miljoen euro en gepland is om in 2026 klaar te zijn is één van de bezienswaardigheden die u gezien moet hebben.

Tevens kun je ervoor kiezen om een busreis (rondleiding door de stad) en/of een stadiontour van FC Barcelona bij te boeken in je voetbalpakket. De busreizen zijn ideaal voor de reiziger die veel wil zien van de stad in een kort tijdsbestek.  De stadiontours leiden je rond door het hele stadion en je komt hier alles te weten over het stadion en de club.

De voetbalpakketten maken het tevens mogelijk om de gewenste plaats in het stadion van FC Barcelona te selecteren. Zo kun je kiezen tussen de korte of lange zijde, dichtbij het veld of wat hoger voor een beter overzicht. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden en je kiest dit helemaal zelf!

Tevens is het mogelijk om bij het samenstellen van je voetbalpakket de heen- en terugvlucht naar keuze te boeken. Je kunt uit verschillende vluchttijden en luchthavens kiezen. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden bij het samenstellen van de  Barcelona voetbalpakketten.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."